Activiteiten voor de jeugd

TOELICHTING ANDERE ACTIVEITEN GEORGANISEERD DOOR DE JEUGDCOMMISSIE

OPENINGSTOERNOOI
De start van het nieuwe tennisseizoen wordt altijd ingeluid met het openingstoernooi. Dat is een van de eerste dagen waarop je weer op Volta kan spelen en een leuk begin van een nieuw tennis seizoen. Dit jaar is het toernooi op 30 maart, mits het weer het toelaat. Kinderen die meedoen worden ingedeeld op kleur en je speelt wedstrijdjes op tijd. Naast de wedstrijdjes zijn er ook tennisspelletjes en een lekkere lunch.

MINI MAXI TOERNOOI
Bij het mini maxi toernooi speel je dubbelwedstijdjes met je pappa/mamma, je opa/oma, neef/nicht of misschien met je buurman. Je schrijft in met iemand die ouder is dan 18 jaar en daarmee ga je de baan op! Alles mag en kan! Kom je het leukst/gekst verkleed? Dan win je sowieso een prijs :) Ook hier worden de kinderen ingedeeld op kleur, maar het gaat bij dit toernooi vooral om de lol en gezelligheid! Er hoeft slechts 1 persoon lid te zijn van Volta om mee te doen als koppel.

TENNISKAMP
Wegens groot succes staat ook dit jaar het Volta kidz tenniskamp weer op de planning, we gaan alweer voor de 3e x op kamp. Dit absolute hoogtepunt van het jaar vindt in 2019 plaats op 12 en 13 juli. Het wordt weer een superleuk weekend bomvol gezellige activiteiten.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN EN EINDFEEST
Eind september organiseren wij de jeugd clubkampioenschappen. Iedereen die les heeft gehad in het zomerseizoen kan zich inschrijven. Er wordt ingedeeld op kleur en gespeeld in poules, dus je speelt altijd een minimaal aantal wedstrijdjes volgens de KNLTB regels. De winnaars van de poules gaan door naar de kruisfinales. Na de kruisfinales worden de clubkampioenschappen afgesloten met het spetterende eindfeest, vol met tennis en niet-tennis activiteiten.

Z.O.T.T.O.
Om de kinderen naast training, toernooien en competitie aan het spelen te houden is er bij Volta voor de oranje kinderen de Z.O.T.T.O. (Zondag Oranje Training & Toss Ochtend) in het leven geroepen. Wij zijn van mening dat door veel te spelen de kinderen meer vastigheid krijgen en beter worden op de tennisbaan.

NIEUW- Join het whoZnext team

He twhoZnext team is speciaal tussen de 14 en 21 jaar die ook naast de tennisbaan actief willen zijn. Met vijf tot acht jongeren kun je een whoZnextteam oprichten. Met dit team kun je allerlei leuke activiteiten organiseren voor jullie leeftijdsgenoten binnen je eigen club. Welke activiteiten dat zijn, dat is aan jullie! Samen met 1 coach vormen jullie een team. En het team krijgt een (start) subsidie van de KNLTB dus wie meldt zich aan? [email protected] EN EH... JULLIE KRIJGEN EEN ECHTE WHOZNEXT POLO van de KNLTB! Just join!