Jeugdcommissie

De jeugdcommissie, wat doen wij?

De jeugdcommissie regelt de tenniswedstrijden en (tennis)evenementen voor alle kinderen die lid zijn van Volta. Onze commissie bestaat momenteel uit 5 enthousiaste leden. Maar wij kunnen natuurlijk altijd versterking gebruiken. Vind je het leuk om activiteiten voor de Volta-jeugd te organiseren of wil je meehelpen bij een evenement? Stuur dan een mail naar [email protected] of spreek een van ons persoonlijk aan.

De jeugdcommissie, wie zijn wij?
SUSAN WIJNHOVEN

Mijn naam is Susan Wijnhoven en sinds drie jaar voorzitter van de jeugdcommissie van Volta. Samen met mijn zoon Daan (14) en dochter Lara (11) tennis ik met veel plezier bij deze club. Klein en gezellig, met wel 80 jeugdleden variërend van 6-16 jaar. Dat vind ik erg leuk. Het is een uitdaging om dit jaar weer een aantal leuke (tennis)activiteiten te organiseren  voor alle jeugdleden. Ondanks dat Corona het land nog niet uit is, proberen we zoveel mogelijk activiteiten door te laten gaan. Daar ga ik ook dit jaar weer mijn best voor doen samen met de rest van de JC. Tot snel!

NICO KRUITHOF

Ik ben Nico Kruithof. Sinds een paar jaar tennis ik bij Volta en heb langzaamaan mijn kinderen ook overtuigd. Rutger speelt nu met groene ballen en Josephine met oranje ballen. Naast het standaard uurtje les, vind ik het leuk als de jeugd ook wedstrijdjes kan spelen. Daar zorgen wij voor. Hopelijk kom jij ook!

SJOERD BOONSTRA

Hoi, ik ben Sjoerd Boonstra. Vader van Sebastiaan (12) en Juna (10) die beide met veel plezier bij Volta tennissen. Zelf ben ik van plan in 2020 ook vaker op de tennisbaan te staan. Ik krijg altijd super veel energie van het begeleiden van de jeugdleden en probeer iedereen een leuke activiteit te bezorgen. Kom je dat ook ervaren?

ISABELLE ROZEMA

Ik ben Isabelle Rozema. Mijn kinderen Job (12), Teun (11) en Abel (9) tennissen alledrie met veel plezier bij Volta en zijn actief in alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert. Niet meer dan logisch dat ik als lid van de jeugdcommissie bijdraag aan het organiseren van al dat tennisplezier.

FROUKE VAN BALVEREN

Mijn dochter Fiep (9) tennist bij Volta. Naast de lessen en de gemoedelijke sfeer, zijn de leuke activiteiten die worden georganiseerd voor haar de belangrijkste reden om lid te zijn. Met name het jaarlijkse kamp vindt zij te gek! Voor het organiseren en uitvoeren van deze activiteiten maak ik  graag tijd. Verder tennis ik ook af en toe bij Volta.