Jeugdcommissie

De jeugdcommissie, wat doen wij?

De jeugdcommissie regelt de tenniswedstrijden en (tennis)evenementen voor alle kinderen die lid zijn van Volta. Onze commissie bestaat momenteel uit 4 enthousiaste leden en 2 vacatures! Vind je het leuk om activiteiten voor de Volta-jeugd te organiseren of wil je meehelpen bij een evenement? Stuur dan een mail naar [email protected] of spreek een van ons persoonlijk aan.

De jeugdcommissie, wie zijn wij?
SJOERD BOONSTRA

Hoi, ik ben Sjoerd Boonstra. Vader van Sebastiaan (13) en Juna (11) die beiden met veel plezier bij Volta tennissen. Zelf ben ik van plan in ook vaker op de tennisbaan te staan. Ik krijg altijd super veel energie van het begeleiden van de jeugdleden en probeer iedereen een leuke activiteit te bezorgen. Kom je dat ook ervaren?

ISABELLE ROZEMA

Ik ben Isabelle Rozema. Mijn kinderen Job (13) en Abel (10) tennissen met veel plezier bij Volta en zijn actief in alle activiteiten die de jeugdcommissie organiseert. Niet meer dan logisch dat ik als lid van de jeugdcommissie bijdraag aan het organiseren van al dat tennisplezier.

FROUKE VAN BALVEREN

Mijn dochter Fiep (10) tennist bij Volta. Naast de lessen en de gemoedelijke sfeer, zijn de leuke activiteiten die worden georganiseerd voor haar de belangrijkste reden om lid te zijn. Met name het jaarlijkse kamp vindt zij te gek! Voor het organiseren en uitvoeren van deze activiteiten maak ik  graag tijd. Verder tennis ik ook af en toe bij Volta.

EDO HENDRIKSEN

Als nieuwste lid van de jeugdcommissie zet ik mij sinds 2022 in voor de Volta-jeugd. Mijn jongste dochter Mette (10) speelt al een aantal jaar bij de club en daardoor heb ik zelf ook na lange tijd het tennissen maar weer eens opgepakt. Wat een leuk spelletje is het toch, zeker bij zo’n gezellige buurtclub als Volta! We gaan er een fijne tenniszomer van maken.