Gezellig en sportief herfsttoernooi

23 oktober 2022

Op zondag 23 oktober vond het allereerste Volta herfsttoernooi plaats. Met 25 deelnemers is getennist in dubbels met diverse samenstelling en tegen wisselende tegenstanders. Iedereen speelde 3 wedstrijdjes en daarna nog een potje in de winnaars- of verliezersronde. De winnaar was Andries, op de voet gevolgd door Marijke. Maar het ging natuurlijk om het spelplezier voor iedereen. De evenementencommissie kijkt terug op een geslaagd eerste herfstoernooi en dank aan alle deelnemers voor het enthousiasme en de gezelligheid tussen de wedstrijden door en bij de borrel na afloop. Wij kijken vast uit naar Oliebollentoernooi op zaterdag 7 januari dat hopelijk een terugkerend evenement wordt nu er jaarrond op onze banen gespeeld kan worden. Zet ‘m maar vast in je agenda!