Volta krijgt een ballenkanon of een tennismuur.

01 oktober 2019

Dit jaar gaat de jeugd van Volta voor het eerst meedoen aan de Grote Clubactie. Met het opgehaalde geld (ons doel is euro 1.000) willen we een tenniswand of een ballenkanon aanschaffen.

Deze week is de landelijke verkoop van de Grote Clubactie 2019 van start gegaan. Ruim 260.000 lotenverkopers gaan in het hele land op pad om hun club een financiële stimulans te geven.

Naast dat vrienden, familie en buren de jeugdleden steunen om het doel te halen hopen wij natuurlijk dat de seniorleden ons ook maximaal gaan steunen om het doel te behalen!
Dit jaar is dat door de Grote Clubactie nog makkelijker gemaakt met een handige online tool.

Via de volgende link kom je direct in de online omgeving van de VOLTA en kun je meteen loten kopen. Je mag zoveel loten kopen als je wilt.

Lotenkopers maken kans op een van de mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-.

80% van de opbrengst gaat naar de club
De Grote Clubactie faciliteert sport-, cultuur- en hobbyverenigingen in het genereren van inkomsten door middel van lotenverkoop. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Van elk verkocht lot gaat 80% (€ 2,40) direct naar de jeugd van Volta gaat.

De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 11 december 2019. Vanaf 12 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

We zullen jullie aan het einde van de aktie op de hoogte brengen van het behaalde resultaat.

Hartelijke groet,
de jeugdcommissie