Parkcommissie

De parkcommissie zorgt voor het onderhoud van het complete tennispark. Het belangrijkste lid (vindt hij zelf) is de groundsman, hij kan dit natuurlijk niet alleen en daarom wordt hij geholpen door  een groep vrijwilligers. Er is een WhatsApp-groep waarvoor alle senior leden zich aan kunnen melden. In het begin en aan het eind van het seizoen worden de vrijwilligers gevraagd om een dag/dagdeel mee te helpen. Altijd weer een mooie gezellige work-out. In het voorjaar om het park weer in orde te brengen voor het speelseizoen en in het najaar om het park winterklaar te maken. Tussendoor wordt incidenteel oproep gedaan om mee te helpen met licht onderhoudswerk.

De groundsman vindt het superleuk als je je aanmeld: Tom van Rijn email: [email protected]