Jeugdcommissie

De jeugdcommissie regelt de tenniswedstrijden en (tennis)evenementen  voor alle kinderen die lid zijn van Volta waarionder het openingstoernooi, het mini-maxitoernooi, het open jeugd toernooi en  het VOLTAKIDZ tenniskamp. De commissie bestaat momenteel uit 6 enthousiaste leden maar kan natuurlijk altijd versterking  gebruiken. Vind je het leuk om activiteiten voor de Volta-jeugd te organiseren of wil je meehelpen bij een evenement? Stuur dan een mail naar [email protected]. Of spreek ons persoonlijk aan: Susan Wijnhoven, Nico Kruithof, Sjoerd Boonstra, Isabelle Rozema en Frouke van Balveren.

Barcommissie

De Barcommissie zorgt voor de inkoop van de consumpties, het opstellen van het bardienstrooster, de coördinatie van de bardiensten en het op orde houden van het clubhuis. De barcommissie [email protected] bestaat uit Tonny Renckens en Maureen Smink.

Info over bardienst vind je hier.

Volta open commissie

Ieder jaar organiseert LTC Volta het 25+ Mix Dubbel toernooi, de Volta Open. Je kan inschrijven op niveau 5,6,7 en 8. Veelal wordt dit gezien als een van de gezelligste toernooien waarbij je op 2 avonden 3 partijen speelt. Lekker compact dus.

Parkcommissie

De parkcommissie zorgt voor het onderhoud van het complete tennispark en haar banen. Hans Renckens en Sebastiaan Haage kunnen dit natuurlijk niet alleen. Samen met vrijwilligers (meld je vooral aan!) zorgen zij voor ons mooie park. In het begin en aan het eind van het seizoen worden vrijwilligers gezocht om een dag/dagdeel mee te helpen en tussendoor zijn handjes natuurlijk ook altijd welkom voor onderhoudswerk.

Evenementencommissie

LTC Volta heeft de taken voor de recreatieve evenementen verdeeld over een flink aantal personen.

Openingstoernooi

Dé start van het seizoen, je mag een leuke introducee meenemen.

Hanneke Sleeuwenhoek, Dity Kamminga en Saskia Durville

Racketavond

Op dinsdag gezellig dubbelen met clubgenoten.

Leo Koffeman

Thuisblijverstoernooi

Wie verantwoordelijk is voor het toernooi voor de thuisblijvers in de vakantieperiode is nog niet bekend.

VOD (Volta Onderlinge Dubbels)

Voor de niet-competiespelers worden er door 6 (zelf)-samengestelde teams op 4 vrijdagavonden gestreden om de titel. De organisatie ligt bij Leo Koffeman samen met Dity Kamminga.