Tennislessen

Een van de belangrijkste aspecten van een tennisclub is het hebben van goede enthousiaste tennisleraren. Wij zijn er trots op dat zo goed voor elkaar te hebben middels Heinerman Tennis.

Christian Heinerman

Christian is sinds 2015 Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen van de tennislessen op LTC Volta. Daarnaast helpt hij een jeugdbeleid en een algemeen clubbeleid  vorm te geven en ontwikkelen.

Daarnaast helpen ze ook de club op diverse vlakken met het ontwikkelen van diverse tennisevenementen.

Helma van Breda

Helma is de hoofdtrainer LTC Volta. Haar huidige ranking is 3 in de single en 4 in de dubbel. Licentie KSS4 en bereid zich voor op haar C licentie. Daarmee is ze in het bezit van alle relevante opleidingscertificaten die er voor verenigingstennisleraren beschikbaar zijn.

Matthijs Kurvers

Matthijs Kurvers, 23 jaar komt uit Amersfoort waar hij zijn hele leven bij Flehite getennist heeft. Naast zijn studie speelt hij ook bij studententennisvereniging Tc de Uithof.

Op zaterdag Hoofdklasse heren bij de Uithof en op zondag bij Flehite 4e klasse mix. Hiervoor heb ik lesgegeven bij  ’t Laer te Laren en bij TC Eeemnes te Eemnes.
Met de kennis en ervaring die hij de laatste jaren heeft opgedaan gaat hij er alles aan doen om jullie spel te verbeteren.

Nadere info en het inschrijfformulier voor tennislessen treft u op de website van Heinerman Tennis aan.

Voor de jeugd geldt dat de kosten voor 18 lessen van 50 minuten € 160,- zijn. U ontvangt hiervoor in juni een aparte factuur.

Christian Heinerman                                         Helma van Breda                                                 Matthijs Kurvers

Voor info, Christian: 06 - 361 57 387 of [email protected]