Tennislessen

Een van de belangrijkste aspecten van een tennisclub is het hebben van goede enthousiaste tennisleraren. Wij zijn er trots op dat zo goed voor elkaar te hebben middels Heinerman Tennis.

Christian Heinerman

Christian is sinds 2015 Heinerman Tennis in de huidige vorm gestart en begonnen met het verzorgen van de tennislessen op LTC Volta. Daarnaast helpt hij een jeugdbeleid en een algemeen clubbeleid  vorm te geven en ontwikkelen.

Daarnaast helpen ze ook de club op diverse vlakken met het ontwikkelen van diverse tennisevenementen.

Helma van Breda

Helma is de hoofdtrainer LTC Volta. Haar huidige ranking is 3 in de single en 4 in de dubbel. Licentie KSS4 en bereid zich voor op haar C licentie. Daarmee is ze in het bezit van alle relevante opleidingscertificaten die er voor verenigingstennisleraren beschikbaar zijn.

Maxime Hoksbergen

Ik ben 26 jaar en ga dit seizoen samen met Helma de lessen verzorgen op Volta. Ik ben zelf begonnen met tennissen bij LTV Lockhorst toen ik 6 jaar was. Naast tennis heb ik ook veel gevoetbald. Op mijn 22e ben ik gestopt bij FC Utrecht met voetbal en weer gaan tennissen. Dit blijft toch een superleuke en uitdagende sport.

Voor mijn tennisopleiding heb ik de ALO (Academie Lichamelijke Opvoeding) afgerond. Ik geef naast de tennislessen ook gym op een basisschool in Bilthoven. Mijn passie is om zowel de jeugd als de senioren met veel plezier en energie op de baan te laten staan.

Nadere info en het inschrijfformulier voor tennislessen treft u op de website van Heinerman Tennis aan.

Voor de jeugd geldt dat de kosten voor 18 lessen van 50 minuten € 160,- zijn. U ontvangt hiervoor in juni een aparte factuur.

Christian Heinerman, Helma van Breda en Maxime Hoksbergen

Voor info, Christian: 06 - 361 57 387 of [email protected]