Ik wil competitie spelen

Geen team? Geen probleem!

Heb je (nog) geen team maar wil je wel graag competitie spelen? Dan kun je je ook individueel inschrijven!

De Wedstrijdcommissie bekijkt vervolgens, in overleg met de betrokkenen, of je bij een team kan worden ingedeeld, of dat er een nieuw team samengesteld kan worden.

Lukt dit niet dan kom je op de reservelijst voor invallers.

Voorjaarscompetitie KNLTB

Op De Zaterdag Competitie wordt de competitie meer in de regio gespeeld, Utrecht en Gelderland. Op Zondag wordt de landelijke competitie gespeeld. Afhankelijk van de poule-indeling is het mogelijk dat je verder buiten Amersfoort speelt. Beide competities kennen een promotie-en degradatieregeling.

De Zaterdag

Gemengd Team I

Samenstelling team is nog niet bekend.

Gemengd Team II

Samenstelling team is nog niet bekend

Gemengd Team III

Samenstelling team is nog niet bekend

Najaarscompetitie KNLTB

In het najaar, september/oktober is er de op zaterdag en zondag de Najaarscompetitie voor 17 jaar en ouder met een overwegend regionale indeling.

• Gemengd: 2 x mixdubbel + 1 dames- en 1 herendubbel
  • Heren: 4 x herendubbel
  • Dames: 4 x damesdubbel
  • Promotie en degradatie zijn niet aan de orde.
  • De poules worden op sterkte ingedeeld zodat je tegenstanders van je eigen niveau tegenkomt.

Met ingang van najaar 2016 en 2017 bestaat ook de mogelijkheid om aan andere soorten competities deel te nemen dan de oorspronkelijke dubbels.

ITA Competitie

Er wordt getennist op de tennisparken van de aangesloten tennisclubs in Amersfoort en omstreken.

LTC Volta neemt deel aan:

• maandag voor de heren
  • woensdag voor de dames.