Competitie

Voorjaarscompetitie KNLTB

De zaterdag competitie speelt vooral in de regio's Utrecht en Gelderland. Op de zondag wordt de landelijke competitie gespeeld. Afhankelijk van de poule-indeling is het mogelijk dat je verder buiten Amersfoort speelt. Beide competities kennen een promotie-en degradatieregeling. De poules worden op sterkte ingedeeld zodat je tegenstanders van jouw eigen niveau tegenkomt.

De Zaterdag            

Gemengd Team I --> Samenstelling team is nog niet bekend.

Gemengd Team II --> Samenstelling team is nog niet bekend

Gemengd Team III --> Samenstelling team is nog niet bekend

Najaarscompetitie KNLTB

In het najaar wordt op de zaterdag en de zondag de Najaarscompetitie voor 17 jaar en ouder met een overwegend regionale indeling gespeeld. De poules worden op sterkte ingedeeld zodat je tegenstanders van jouw eigen niveau tegenkomt. Het is ook mogelijk om in te schrijven voor competitie met alleen dubbelspel.

  • Gemengd: 2 x mixdubbel + 1 dames- en 1 herendubbel
  • Heren: 4 x herendubbel
  • Dames: 4 x damesdubbel
  • Promotie en degradatie zijn niet aan de orde.

ITA Competitie

LTC Volta neemt deel aan de ITA competitie op maandag (heren). Er wordt getennist op de tennisparken van de aangesloten tennisclubs in Amersfoort en omstreken.

Competitie spelen?

Heb je (nog) geen team maar wil je wel graag competitie spelen? Dan kun je je ook individueel inschrijven! De Technische Commissie bekijkt vervolgens, in overleg met de betrokkenen, of je bij een team kan worden ingedeeld, of dat er een nieuw team samengesteld kan worden. Lukt dit niet dan kom je op de reservelijst voor invallers.