Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij onze tennisvereniging! Je kunt je hier aanmelden. LTC Volta kent geen wachtlijst. Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap of de contributie, neem dan contact op met Andries Hof ([email protected]).

Contributies voor het seizoen 2021

Entreebedrag senioren en daglidmaatschap: € 25,-
Entreebedrag Aspiranten: € 15,-
Entreebedrag junioren: € 10,-
Contributie senioren*: € 145,-
Aspiranten: geboren in 2004 t/m 2006 € 109,-
Junioren A: geboren in 2007 t/m 2010 € 247,-
Junioren B: geboren vanaf 2011 € 238,-
Studentenlid (HBO, WO, MBO): € 121,-
Daglidmaatschap: € 93,-
Administratiekosten voor te late opzegging: € 15,-

Inclusief lesgeld voor tennislessen
* Een lid is senior in het jaar dat hij of zij 18 jaar wordt en betaalt in dat jaar ook de contributie van een senior.

De contributie moet 14 dagen na ontvangst van de factuur zijn voldaan. Om te kunnen tennissen dient je in het bezit te zijn van een pasje. Deze wordt opgestuurd na betaling van de contributie.

Daglidmaatschap voor senioren

Je kunt als senior ook een daglidmaatschap aanschaffen. Met dit lidmaatschap mag je spelen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 8:00 uur tot 14:30 uur en woensdag tot 13:00 uur. Niet op de avonden, in het weekend en officiële feestdagen. Ook dagleden moeten middels een pas gebruik maken van het elektronische afhangsysteem. Dagleden hebben mogen niet vrij spelen als de banen bezet zijn tijdens toernooien en competities. Zie hiervoor de jaarkalender.

Leuke kortingsregeling

• Bij het tweede juniorlid uit een gezin is er 10% korting.
  • Bij het derde juniorlid uit een gezin is er 25 % korting.
  • Bij het vierde en volgende juniorlid uit een gezin maar liefst 50% korting.
  • Aspiranten vallen buiten deze kortingsregeling.

Introducés

Wil je een introducé meenemen naar onze club, dan moet je net zoals een normale reservering vooraf een baan reserveren. Dat kan via onze website (nadat je bent ingelogd) en via de ClubApp. Bij het reserveren van een baan kun je als 1 van de andere spelers kiezen voor een introducé. Het introducerend lid is in alle opzichten aansprakelijk voor zijn/haar introducé(s). De kosten bedragen 5 euro per keer; hiervoor ontvang je achteraf een rekening. Zoek bij voorkeur een rustig tijdstip.

Mutaties

Voor het wijzigen van (persoons)gegevens graag contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected].

Opzeggen lidmaatschap

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen dan moet je dit vóór 31 december schriftelijk doen bij de ledenadministratie onder vermelding van jouw pasnummer. Leden die hun lidmaatschap opzeggen in de periode tussen 1 januari en 28 februari, betalen € 15,00 administratiekosten. Na 1 maart worden opzeggingen niet meer in behandeling genomen en betaal je het volledige contributiebedrag.