Lidmaatschap

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij onze tennisvereniging! Je kunt je hier aanmelden. LTC Volta kent geen wachtlijst. Mocht je vragen hebben over het lidmaatschap of de contributie, neem dan contact op met Nico Kruithof ([email protected]).

 

Contributies voor het seizoen 2022

Entreebedrag senioren en parkkaarthouders: € 25,-
Entreebedrag Aspiranten: € 15,-
Entreebedrag junioren: € 10,-
Contributie senioren (18+) *: € 145,-
Aspiranten: geboren in 2006 t/m 2008 (15 t/m 17 jaar) € 109,-
Junioren A: geboren in 2009 t/m 2012 (11 t/m 14 jaar) € 247,-
Junioren B: geboren vanaf 2013 (t/m 10 jaar) € 238,-
Studentenlid (HBO, WO, MBO): € 121,-
Parkkaarthouder: € 93,-
Administratiekosten voor te late opzegging: € 25,-

Inclusief lesgeld voor tennislessen
* Een lid is senior in het jaar dat hij of zij 18 jaar wordt en betaalt in dat jaar ook de contributie van een senior.

De contributie moet 14 dagen na ontvangst van de factuur zijn voldaan. Om te kunnen tennissen dient je in het bezit te zijn van een pasje. Deze wordt opgestuurd na betaling van de contributie.

 

Parkkaarthouder voor senioren

Je kunt als senior ook parkkaarthouder worden. Hiermee mag je spelen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 8:00 uur tot 14:30 uur en woensdag tot 13:00 uur. Niet op de avonden, in het weekend en officiële feestdagen. Ook parkkaarthouders moeten middels een pas gebruik maken van het elektronische afhangsysteem. Parkkaarthouders mogen niet spelen als de banen bezet zijn tijdens toernooien en competities. Zie hiervoor de jaarkalender.

 

Leuke kortingsregeling

  • Bij het tweede juniorlid uit een gezin is er 10% korting.
  • Bij het derde juniorlid uit een gezin is er 25% korting.
  • Bij het vierde en volgende juniorlid uit een gezin maar liefst 50% korting.
  • Aspiranten vallen buiten deze kortingsregeling.
 

Introducés

Wil je een introducé meenemen naar onze club, dan moet je net zoals een normale reservering vooraf een baan reserveren. Dat kan via onze website (nadat je bent ingelogd) en via de ClubApp. Bij het reserveren van een baan kun je als 1 van de andere spelers kiezen voor een introducé. Het introducerend lid is in alle opzichten aansprakelijk voor zijn/haar introducé(s). De kosten bedragen € 5 per keer voor senioren en € 2,50 per keer voor jeugdleden, te voldoen bij de reservering van de baan. Zoek bij voorkeur een rustig tijdstip. 

 

Clubkleding

Volta clubkleding kan worden besteld via deze website. De shirts en hoodies kan je desgewenst met je naam laten bedrukken.

 

Mutaties

Voor het wijzigen van (persoons)gegevens graag contact opnemen met de ledenadministratie via [email protected].

 

Opzeggen lidmaatschap

Wil je jouw lidmaatschap opzeggen dan moet je dit vóór 1 december schriftelijk doen bij de ledenadministratie onder vermelding van jouw pasnummer. Leden die hun lidmaatschap opzeggen in de periode tussen 1 december en 31 januari, betalen € 25,00 administratiekosten. Na 31 januari worden opzeggingen niet meer in behandeling genomen en betaal je het volledige contributiebedrag.