LTC Volta kent geen wachtlijst.

Wat leuk dat je interesse hebt om lid te worden bij onze tennisvereniging! Je kunt je aanmelden middels deze site. Onderstaand de contributies voor het seizoen 2019. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Andries Hof 06 46909982

Contributies seizoen 2019

De contributie moet voor 1 april 2019 zijn voldaan. Treedt je later toe dan dient de contributie zo spoedig mogelijk, maar binnen 14 dagen te worden voldaan.

Om te kunnen tennissen dient je in het bezit te zijn van een pasje. Bij de toezending van de nota treft je een voorlopig pasje aan.

Entreebedrag senioren en daglidmaatschap: € 25,-
Entreebedrag Aspiranten: € 15,-
Entreebedrag junioren: € 10,-
Contributie senioren: € 145,-
Aspiranten: geboren in 2001, t/m 2003 € 109-
Junioren A:geboren in 2004, t/m 2007 € 87,-
Junioren B: geboren vanaf 2008 € 78,-
Studentenlid (HBO, WO, MBO, mits uitwonend): € 121,-
Daglidmaatschap: € 93,-
Administratiekosten voor te late opzegging: € 15,-

* Een lid is senior in het jaar dat hij of zij 18 jaar wordt en betaalt in dat jaar ook de contributie van een senior.

Leuke kortingsregeling
  • Bij het 2e juniorlid uit een gezin 10% korting.
  • Bij het 3e juniorlid uit een gezin 25 % korting.
  • Bij het 4e en volgende juniorlid uit een gezin maar liefst 50% korting.
  • Aspiranten vallen buiten deze kortingsregeling.

Daglidmaatschap voor senioren

Dagleden hebben vrijwel dezelfde rechten als seniorleden. Het belangrijkste verschil zit in de tijden waarop van de banen gebruik mag worden gemaakt:
  • Je kunt als senior ook een daglidmaatschap aanschaffen. Met dit lidmaatschap mag je spelen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag vanaf 8:00 uur tot 14:30 uur en woensdag tot 13:00 uur. Niet op de avonden, in het weekend en officiële feestdagen.

• Ook dagleden moeten middels een pas gebruik maken van het elektronische afhangsysteem. Dagleden hebben mogen niet vrij spelen als de banen bezet zijn tijdens toernooien en competities. Zie hiervoor Activiteiten>Toernooien.

Introducees

Ieder seniorlid en parkkaarthouder mag 1 introducé per keer uitnodigen.

De kosten zijn € 5,-

Zoek bij voorkeur een rustig tijdstip.

Voor informatie: Andries Hof, 06 46909982 of [email protected]

Mutaties

Voor het wijzigen van (persoons)gegevens graag contact opnemen met de ledenadministratie:

Opzeggen lidmaatschap
Je kan je het niet voorstellen maar leden die het lidmaatschap willen opzeggen, moeten dit vóór 31 december 2019 schriftelijk bij de ledenadministratie doen, graag met vermelding van het pasnummer. Leden die hun lidmaatschap opzeggen in de periode tussen 1 januari en 28 februari 2020, betalen € 15,00 administratiekosten. Na 1 maart 2020worden opzeggingen niet meer in behandeling genomen en betaal je het volledige contributiebedrag.