Activiteiten jeugd

Activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie

Ook voor 2022 staan er weer allerlei activiteiten op de planning die hieronder beschreven staan. 

Openingsactiviteit

De start van het nieuwe tennisseizoen wordt dit jaar extra bijzonder: we hebben nieuwe banen! Dat vieren we op Zaterdag 2 april met een leuke activiteit voor de jeugd. Kinderen die meedoen worden ingedeeld op leeftijd en spelen tennis spelletjes of een partijtje. Natuurlijk is er wat lekkers om het seizoen in te luiden.

Mini Maxi toernooi

Bij het Mini Maxi toernooi, dit jaar op Hemelvaartsdag (26 mei) speel je dubbelwedstijdjes met je papa/mama, je opa/oma, neef/nicht of misschien met je buurman of grote broer of zus. Je schrijft in met iemand die ouder is dan 18 jaar en daarmee ga je de baan op! Maar je kunt ook als senior meedoen met je (klein)kind, neefje, nichtje of buurmeisje, -jongen. Je kan je ook individueel inschrijven, dan gaan wij op zoek naar een maatje. Alles mag en kan! Kom je het leukst/gekst verkleed? Dan win je sowieso een prijs :) De kinderen worden ingedeeld op kleur, maar het gaat bij dit toernooi vooral om de lol en gezelligheid! Er hoeft slechts 1 persoon lid te zijn van Volta om mee te doen als koppel.

Tenniskamp

Wegens groot succes staat ook dit jaar het Volta kidz tenniskamp weer op de planning, we gaan voor de 6e keer op kamp.  Dit absolute hoogtepunt van het jaar vindt in 2022 plaats op 2 en 3 juli. Het wordt een superleuk weekend bomvol gezellige activiteiten zoals: 

  • tennisclinics
  • buitenactiviteiten in het bos
  • bbq’en
  • feestavond
  • slapen in een tent in de buurt van Volta.

Het kamp duurt van zaterdag overdag tot zondagmiddag. Noteer deze datum snel in je agenda!

Grote clubactie

Net als in 2021 zal Volta in 2022 weer meedoen met de Grote Clubactie. De lotenverkoop was in 2021 wederom een groot succes en er is een mooi bedrag bij elkaar gespaard. Wat het doel dit jaar wordt, moet nog bepaald worden. Mocht je een leuk idee hebben om aan te schaffen voor de jeugd van Volta in 2022, laat het ons weten. De loten worden in het najaar verkocht, vanaf half september. Jullie doen toch ook weer mee?

Clubkampioenschappen en eindfeest

Eind september organiseren wij de jeugd clubkampioenschappen. Iedereen die les heeft gehad in het zomerseizoen kan zich inschrijven. Er wordt ingedeeld op kleur en gespeeld in poules, dus je speelt altijd een minimum aantal wedstrijdjes volgens de KNLTB regels. De winnaars van de poules gaan door naar de (kruis)finales. Na de finales worden de clubkampioenschappen afgesloten met het spetterende eindfeest op vrijdag 23 september, vol met tennis en niet-tennis activiteiten.